fbpx Skip to content

Rólunk

Miért válasszon minket?

Segítünk növelni eladásait

Több, mint tíz éve foglalkozunk online marketinggel, ezen belül Facebook posztolással, Facebook hirdetéssel és Google hirdetéssel, ennél is régebben honlapkészítéssel.

Ez az időszak óriási tapasztalatokat adott nekünk és a kezdeti kihívások megmutatták, hogy profi munkát csak profi csapattal vagyunk képesek kiemelkedően elvégezni.

Éppen ezért egyedülálló módon elmondhatjuk magunkról, hogy a precíz és gyors munka, valamint a minőség is egyenesen arányos ügyfeleink elégedettségével, ami csapatunk színvonalát erősítő szakembereink együttes munkájának eredménye.

Ennek is hála, hogy büszkén vállaljuk és ajánljuk szolgáltatásainkat, hiszen képesek vagyunk ügyfeleinkkel együtt gondolkodni, illetve megoldási javaslatokat is mutatni. Stabil hátterünknek köszönhetően nem ismerjük a lehetetlen fogalmát, amiért ügyfeleink nemcsak hálásak, de mentalitásunknak és eredményeinknek köszönhetően tovább is ajánlanak minket.

Köszönjük ezt az elismerést és ezt a bizalmat!

0
Facebook poszt
0
Elégedett ügyfél
0 +
Éve a piacon
0 +
Munkaóra
ÜGYFELEINK

Rólunk mondták

balazs
"2015 óta dolgozunk együtt, Facebook posztokban, hirdetésekben és hírlevél marketingben segítenek nekünk. Gyorsak, segítőkészek és precízek. Minden online feladatra van megoldásuk."
Stróbl Balázs
— Tulajdonos, Emaki Webáruház
gina
"Nagyon tetszik, hogy bármit kérek tőlük, azt meg tudják oldani, legyen szó hirdetésről, szövegírásról vagy egyéb ad-hoc feladatokról. Facebook- és Google hirdetéseket kezelnek nekünk, és nagyon elégedett vagyok."
Takács-Günzer Gina
— Günzer Tamás Pincészete
balla-piroska
"Pár éve hirdetés alapján találtam meg a csapatot, szerintem ez mindent elmond. Azóta ők kezelik a Facebook-, Instagram és Google oldalaimat, hirdetéseimet és egy szuper honlapot is készítettek nekem."
— tulajdonos, Respirit Pilates Luxemburg

20% kedvezmény

honlapkészítésre?

Írjon nekünk és említse meg a "20AKCIO" kódot üzenetben, és máris Öné a kedvezmény!