Google Ads hirdetések

Az internetes keresők is mindennapjaink részévé váltak, hiszen egyre több terméket és szolgáltatást keresünk online. Legyen szó ruháról, műszaki cikkről vagy utazásról, a Google Ads (korábban: Google AdWords) hirdetéseivel a keresések legelején tudjuk ügyfeleinket megjelentetni.

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy képzett munkatársaink segítségével nem csak egy általános beállítással indítjuk el a hirdetést, hanem megfelelő odafigyeléssel és technikákkal a Google rendszerében arra törekszünk, hogy a megrendelő portfólióját leendő vásárlója valóban az első helyen is találja meg, és nagy eséllyel rá is kattintson a hirdetésre.

Miért minket válasszon?

Több éves szakmai tapasztalat

Büszkék vagyunk arra, hogy munkatársaink egyedülálló módon és sajátos logikával építenek fel egy-egy Google hirdetési kampányt, annak minden beállításával, ez pedig  minden esetben ügyfeleink elégedettségéhez vezet.

Ez az első lépés az elégedettség és a közös siker érdekében.

Google Ads
keresési hirdetések

A Google Ads keresési hirdetéseivel a keresési oldalak első- és utolsó négy helyén tudnak ügyfeleink megjelenni. Kiemelt fontosságú, hogy a keresési oldalak legelső oldalán jelenjünk meg releváns hirdetésekkel, ebből is igazán fontos az első négy pozíció egyikét birtokolni.

Google Ads
Shopping hirdetések

A Google Ads Shopping hirdetéseivel adott termékek nevére, leírására keresőknek tudnak ügyfeleink termékei megjelenni képpel, árral, rövid leírással. Kevesen használják még ezt a megoldást, melynek segítségével több ügyfelünk is piaci előnyhöz jutott az elmúlt időszakban.

Google Ads
Display hirdetések

Egy jól megszerkesztett hirdetési kép már félig el is adja a terméket. Pláne, ha az egyúttal egy releváns honlapon is megjelenik. A Google Display hirdetése erre kínál nagyszerű megoldást, mely nem csak termékek, de szolgáltatások reklámozásához is kiváló lehetőséget nyújt.

KAPCSOLAT

Ha egyedi ajánlatra kíváncsi,
vagy csak kérdése van, írjon nekünk!

SZOLGÁLTATÁSAINK

Nézzen körül,
miben vagyunk még jók!