fbpx Skip to content

Facebook hirdetések

Növeld eladásaid célzott Facebook hirdetésekkel!

Te a céged termékéhez/szolgáltatásához értesz profi szinten, mi a Facebook hirdetések világában mozgunk otthonosan.
Add szakmai kezekbe az online kommunikációd: növeld eladásaid profi Facebook hirdetésekkel!

Profin összeállított Facebook hirdetésekkel...

Mi lehet a célod a Facebook hirdetésekkel?

Miért kihagyhatatlan a Facebookon hirdetni?

Mivel manapság az emberek döntő többsége rendelkezik okoseszközökkel, a közösségi média ereje szinte felbecsülhetetlen. „Aki kimarad, az lemarad” – tartja mondás, ami a Facebook világában hatványozottan igaz. Tudtad, hogy ezen a felületen tűpontosan meg tudjuk találni a célcsoportodat a Te terméked/szolgáltatásod üzenetével? Nincs mellébeszélés, nincs meddő szórás: a „titok” csupán annyi, hogy szakértő kezekre kell bízni a hirdetések összeállítását.

Nem kell, hogy nekünk higgy: higgy nekik!

Minden üzlet más és más, így minden vállalkozás egyedi odafigyelést igényel. Mi ezt jól tudjuk: éppen ezért szentelünk – immár több, mint 10 éve – minden egyes ügyfelünknek kiemelt figyelmet, hogy mindenki egész biztosan azt kaphassa, amire neki személyre szabottan szüksége van. Ők már a mi szakértő csapatunkat választották:  

"2015 óta dolgozunk együtt, Facebook posztokban, hirdetésekben és hírlevél marketingben segítenek nekünk. Gyorsak, segítőkészek és precízek. Minden online feladatra van megoldásuk."
Stróbl Balázs
— Tulajdonos, Emaki Webáruház
"Nagyon tetszik, hogy bármit kérek tőlük, azt meg tudják oldani, legyen szó hirdetésről, szövegírásról vagy egyéb ad-hoc feladatokról. Facebook- és Google hirdetéseket kezelnek nekünk, és nagyon elégedett vagyok."
Takács-Günzer Gina
— Günzer Tamás Pincészete
"Pár éve hirdetés alapján találtam meg a csapatot, szerintem ez mindent elmond. Azóta ők kezelik a Facebook-, Instagram és Google oldalaimat, hirdetéseimet és egy szuper honlapot is készítettek nekem."
Balla Piroska
— tulajdonos, Respirit Pilates Luxemburg

Írj nekünk, és mi a lehető leghamarabb válaszolni fogunk.