fbpx
nyomdai munka

Nyomdaipari-, reklám- és grafikai szakembereket tömörítő csapatunk arra szakosodott, hogy bármilyen nyomtatott reklámanyagot elkészítsen a megrendelő igényére szabva a legkedvezőbb áron, és a legjobb minőségben.

Termékskálánk meglehetősen széles körű, az egyszerű nyomdai igényektől, akár komplex, változó adattartalmú küldemények elkészítését is vállaljuk.

Legfőbb termékeink:

– ofszet nyomdai termékek: szórólapok, plakátok, magazinok, könyvek, mappák.

– borítékok: minden méretben, enyvezett vagy szilikonos zárással, nyomott vagy nyomatlan kivitelű borítékok. A nyomás történhet kész borítékra, vagy akár kifutó grafika esetén ívből is összeállítható a kért boríték.

– „postai” nyomtatványok: csekk, csekkes számlalevél, tértivevény

A nyomdai termékek esetén segítséget/útmutatást tudunk adni már a folyamat első lépésénél, a grafikai tervezésnél. A termék paraméterinek ismeretében kiválasztjuk a feldolgozáshoz optimális technológiát, mellyel költséghatékonyan kivitelezhető az adott nyomtatvány gyártása.
Amennyiben a nyomtatványt küldemény formájában kívánják megrendelni, a nyomtatvány méretéhez megfelelő borítékba történő inzertálással ez is megoldható. A küldeményeket címezetlenül és megszemélyesített formában is, akár levelenként többféle változó adattartalommal is el tudjuk készíteni. Természetesen küldeményenként több elemet is tudunk inzertálni függetlenül attól, hogy azok tartalmaznak –e megszemélyesített adatokat vagy sem.
Amennyiben címzett küldemények előállításáról van szó, akkor a teljes postai ügyintézést vállalni tudjuk, beleértve a postai gépre alkalmas bevizsgáltatást, a feladójegyzék készítését és a postára szállítást.

Termékeink között szerepelnek a postai nyomtatványok is, a csekkek esetén szintén teljes körű postai ügyintézéssel vállaljuk az előállítást, akár részleges vagy teljes kitöltéssel, borítékolás nélkül vagy borítékolva.

Ha nem találja meg itt amit keresett, vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk.

További szolgáltatásaink

Ön is szeretne elégedett ügyfeleink közé tartozni?

Esetleg csak ajánlatot kérne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, az nem kerül semmibe!

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Most nem vagyunk az irodában, de hamarosan jelentkezünk!

Nem olvasható? Cseréljen szöveget. captcha txt

Start typing and press Enter to search