Mobilalkalmazás fejlesztés

Kis-, közép-, és nagyvállalatok számára kiemelkedő lehetőség, hogy egy szépen fejlesztett mobilalkalmazás segítségével kitűnjenek versenytársaik közül.

Nyomdai munkák

Gyorsnyomdai szolgáltatások, reklámeszközök, beltéri- vagy kültéri installációk, vagy egyedi nyomtatás is szolgáltatásaink közé tartozik.

Facebook hirdetések

Mára már nem kérdés, hogy szükséges-e Facebook hirdetésre költeni. Ellenben nagyon nem mindegy, hogyan költjük el az erre szánt keretet.

Honlapszerkesztés

Ha kész honlapja van, de csak bizonyos beállításokat szeretne rajta változtatni, vagy át szeretné alakítani honlapja szerkezetét.

Fotózás/videózás

Örökítse meg legszebb élményeit a legjobb fényképezőgépekkel és videókamerákkal, valamint profi csapatunk segítségével!

Korrektúra

Ha már kész honlappal rendelkezik, de szeretné stilisztikailag, és szakmai szemmel is átnézetni annak szövegezését, ebben is tudunk segíteni.

Google AdWords

A Google hirdetési rendszere lehetőséget nyújt a keresési találatok elején végezni, másrészt egyéb, releváns honlapokon megjelenni.

Honlapkészítés

Professzionális, legújabb trendeknek megfelelő honlapjaink segítségével még inkább leendő vásárlói szeme elé kerülhet.

Egyéb Social Media

A Facebook mellett cégünknek az alábbi platformokon is érdemes jelenlétükkel növelni az elérést: Instagram, LinkedIn, Google Plus, YouTube.

Facebook marketing

Tudatos közösségépítés, célzott kommunikáció, állandó felügyelet, és statisztikai elemzések annak érdekében, hogy céges Facebook oldalán keresztül hatékonyan növelje eladásait.