fbpx

Amit mindenképpen tudnod kell

Válts a jelenleg legnépszerűbb közösségi média felületre, és érd el ingyen azt az eredményt, amit a többiek a fizetett hirdetésekkel sem tudnak az oldalaikon. Használd ki a platform előnyeit, és konvertáld a közösségi médiából érkező érdeklődőket értékes vásárlókká!

 

Ebben tudunk neked segíteni. 

tiktok#

Miért válts TikTok-ra 2024-ben?

A TikTok a mai világban az egyik legnépszerűbb alkalmazás, amiről először a szórakoztatás és táncolás jut eszedbe, ami a tinik körében hódít. Pedig ez nem így van. Egyre népszerűbb teljes felnőtt korosztályban, aminek köszönhetően ez a platform egy új marketing eszköz a vállalkozások számára.


Emellett elérésekben is jóval elhagyta a Facebook és Instagram platformokat, így egy jó videóval hirdetés nélkül is több tízezer embert el lehet érni.

tiktok-arrow

A TikTok előnye

A Tiktoknak köszönhetően növekedést érhetünk el a Facebook, Instagram követők számában és a weboldaladon is. Mindezek mellett népszerűsítjük a vállalkozásodat, aminek köszönhetően direkt érdeklődőket szerezhetünk. Ezt követően a vállalkozás stílusához igazodva már csak potenciális vásárlókká kell konvertálnunk az érdeklődőket. 

Tehát ahhoz, hogy a videók több millió felhasználóhoz elérjenek, nem tízezres követőtáborra, hanem menő tartalomra van szükség. A TikTok algoritmusának előnyét kihasználva, a videó minőségétől függően, akár pár követővel is könnyen elérhetsz több tízezer embert. 

Gyakorlatilag egy-két tartalom megosztását követően teljesen reálisnak számít az akár több százezres nézettség!

tiktokO

Miért jó a cégednek?

A fent leírtak alapján pár videós tartalom megosztását követően (tételezzük fel) szereztél 20-30 ezer nézőt (akik megtekintették a tartalmadat). Az így megszerzett látogatókat kell első körben oldallátogatókká varázsolni a webhelyeden vagy a cég Facebook oldalán.

A következő lépés, hogy az újdonsült látogatókat értékes vásárlókká konvertáljuk a későbbiekben. Ehhez persze elengedhetetlen, hogy a céges felületek (weboldal, webshop, Facebook oldal, Instagram) ahol a konverziók (vásárlások) megtörténnek, szintén aktuálisak, szépek és karbantartottak legyenek. 

Ebben is tudunk segíteni, nézd meg szolgáltatásainkat

tiktok-play

Kiemelt tartalmaink

Kik vagyunk mi?

A Balance Media Bt. egy  mikro- és kisvállalatok teljes körű kiszolgálásával foglalkozó online marketing ügynökség.

Amiben számíthatsz ránk:

Ha szeretnéd kimaxolni cégeddel az online marketing nyújtotta lehetőségeket, és szeretnéd népszerűsíteni vállalkozásodat a közősségi médiában, keress minket. Részletekért és referenciáért látogass el honlapunkra.

Kapcsolat / Ajánlatkérés